punteros laser profesional Just another JazzPon site

2017年10月8日

Laptop Accu voor Asus n53sv 4400mAh

Filed under: Accu Asus n53sv — タグ: — potentelaser @ 12:34 PM

Huidige laptop trends niet alleen haar dunne maar ook licht die hebben bijna geen franjes of omlijsting. Hoe vager de omlijsting van een scherm, de laptop ziet er cool en elegant.

ASUS probeerde te minimaliseren van zijn nieuwste omlijsting op de laptop, Accu Asus a31-n56. Ze gebruiken een technologie genaamd NanoEdge display. Dat wil zeggen, kan de grootte van het scherm groter zijn dan het lichaam van de laptop.

ASUS VivoBook S15 (PDC) heeft een grootte van 14 inches van lichaam. De verhouding van het lichaam om het scherm zijn bereikte 80 procent en bezelnya hebben een 7,8 millimeter en middelgrote licht. De grootte van dit is wat maakt omlijsting onder de indruk niet zodat de grootte van het scherm 15.6 inch ingesloten laptop 14 inches worden kan.

De afmetingen van de laptop programma heeft een licht-tot 0,7 inch. Alle soorten en maten is gewaarborgd wanneer heel gemakkelijk mee te nemen of in een klein café tabel geplaatst. Kan worden gebruikt als een ‘wapen’ aan de magnaten business van de stub of young professionals die vaak uit een café-tabel werken.

Deze Accu Asus a33-n56 laptop heeft een vrij sterke basis d.w.z. Intel Core de 7e generatie Intel Core i7-processor 7500U hebben snelheden van maximaal 3,5 GHz. Naast de samenvatting, dit apparaat ook had een dikte van slechts 1.79 cm en weegt 1,7 Kg. De combinatie van een compacte, dunne en lichte laptop maakt het geschikt om te reizen.

ASUS VivoBook S15 bandwagon is uitgerust met RAM grootte 16 GB DDR4 2133MH snelheid en twee gecombineerd tussen HDD en SSD-opslag. Er is een toename van de snelheid van lezen en schrijven dat drastisch, de algemene prestaties, de tijd van de laars-omhooggaande en meer gegevens veilig wanneer opgeslagen in de SSD. Met betrekking tot de grotere gegevens kunnen worden opgeslagen op de harde schijfcapaciteit 1 TB zijn erg opgelucht.

Wat betreft de aangelegenheden van de verbinding van de poort, was Accu Asus g50 uitgerust met USB-poort 3.1 met omkeerbare ontwerp van de USB-Connector Type-C met om het even welke manier-dat maakt connectoren worden eenvoudig en snel.

USB 3.1 biedt ook gegevensoverdracht tarieven van maximaal 5 x sneller dan USB 2.0-aansluiting voor lang. Voeding via USB-poort 3.1, steunt kaartsleuf SD-kaartsleuf en HDMI uiteraard compatibiliteit zonder het gedoe met allerlei randapparatuur, display en projector.

In een overzicht in de beroemde technologie pagina vermeldde Cnet, dat deze laptop is ideaal voor diegenen die het nodig het apparaten werk licht en groot scherm tegen een betaalbare prijs.

CNET zegt Accu Asus g50vt 15,6 inch scherm kunnen zetten in een ultradraagbare lichaam vanaf een redelijke prijs. Het heeft een verlicht toetsenbord, touchpad responsieve precisie met vingerafdruklezer en ingebouwde stereo-luidsprekers dat goed klinkt. Dit is mogelijk met een aparte grafische en een binaire opslagstations.

ASUS Republiek van Gamers (ROG) kondigde vandaag de Rog Strix XG27VQ, het eerste model van de nieuwe serie van Rog Strix XG monitoren voor professionele gamers. Met een indrukwekkende gaming-geïnspireerde ontwerp en totale grafische fluency biedt de ROG Strix XG27VQ een ongelooflijke gamebeleving.

De Accu Asus n53sv is een Full HD gebogen monitor met 144 Hz van vernieuwingsfrequentie die, dankzij de exclusieve lage Motion Blur en Adaptive-Sync (FreeSync) technologieën, elimineert de trekt en voorkomt dat het beeld van de Entrecorte.

Het beschikt over een scherpe gamer esthetiek en de ASUS Aura RGB en licht handtekening verlichtingstechnologieën, ontworpen om elke gaming of LAN party apparatuur instellen.

Asus C22-UX31 Accu

De 27-inch scherm van de ROG Strix XG27VQ beschrijft de kromming van een 1800r dat zich uitstrekt van het gezichtsveld en verhoogt het gevoel van onderdompeling in de films en games. De kromming van de 1800r van de ROG Strix XG27VQ zorgt ervoor dat elk punt op het scherm op een equidistante afstand van de ogen om te genieten van de game marathons met maximaal comfort.

144 Hz refresh rate en ASUS technologie extreem lage Motion Blur om te spelen met totale vloeibaarheid

De 144 Hz refresh rate kunt u genieten van bewegende beelden in een absoluut vloeiende manier. En omdat er geen spoor van wazig bewegingen is, gebruikers kunnen reageren vóór in first person shooter games, carrières, real-time strategy en sport.

http://iblog.at/potentelaser/2017/10/08/accu-asus-a33-n56-laptop

http://blog.i.ua/user/7830559

2017年10月7日

Accu Asus c41n1531Goedkope Kopen

Filed under: Accu Asus c41n1531 — タグ: — potentelaser @ 12:14 PM

Zoals CES 2017 vandaag start, heeft Accu Asus 0b200-01990000 officiële. De definitieve specs opgewassen zijn vrij nauw met vorige lekken, maar met enkele verrassende en welkom nieuwe toevoegingen.

De machine pakt een 12,5-inch 1080p weergave, 6e generatie Intel Core m3 processor, 32, 64, of 128GB opslagruimte en 4GB RAM. Die RAM is ook uitbreidbaar tot 8GB, maar het is onduidelijk op dit moment als die gebruiker uitbreidbaar is. ASUS beweert ook 10 uren van het batterijleven op een lading.

Naast dat zijn er twee USB-C-poorten, een aan elke kant, met opladen en gegevensoverdracht. Helaas, geen standaard USB-poorten op het apparaat zijn opgenomen, maar er is nog een microSD-kaartlezer en een 3.5mm hoofdtelefoonhefboom. Natuurlijk, draait het scherm ook rond net als op de oorspronkelijke legt Flip.

Zoals gezien in de vorige lekken, het legt Flip 2 kost $499 en vandaag beschikbaar zal zijn.

Accu Asus b31n14wz toont zich een bevoegde bedrijf op omgaan met alle uitdagingen waarmee traditionele consumentenmarkten tech fabrikanten in de wereld van de post-PC. Het heeft sommige grote smartphones onlangs vrijgegeven, en nu heeft het zojuist een fantastische laptop. Het legt Flip heeft me over won.

Ik weet zeker dat u zich kunt voorstellen, als een tech-revisor het gebeurt niet vaak dat ik val voor een product alleen op eerste indrukken alleen. Maar zodra ik de legt Flip pakte, ik aanbad het. De all-metaal bouwen kijkt en voelt fantastisch. De afgeronde hoeken en het zachte taps toelopende deel van de rug naar de diamant-cut afgeschuinde randen zijn mooi. Op de bodem, zijn alle randen en hoeken afgerond, waardoor het een echt vriendelijk look, en maken het aan greep comfortabel.

Wat meer is, zijn de luidsprekers verborgen onder twee perfect ronde roosters van honderden minuscule machinaal gaatjes gemaakt. Maar het is het scharnier dat dit uniek maakt. Het scherm draait 360 graden, en kan worden gebruikt in 4 verschillende modi: Accu Asus b41n15wz laptop, tent, stand of tablet modi. Omdat het scharnier zo stevig is, houdt het sterk op vrijwel elke hoek.

Het heeft een royaal aantal poorten en knoppen. Aan de ene kant zijn er twee USB 2.0-poorten, een Micro SD-kaartsleuf, 3.5mm jack en micro HDMI-uitgang. Anderzijds is een volume-rocker, de power/slaapstand-knop en de power-ingang. Om zo veel I/O opties op een dergelijke kleine, is Chrome-aangedreven laptop verfrissend, op zijn zachtst.

Ondanks het feit dat een zeer klein notitieboekje met een 10.1-inch scherm, is het toetsenbord bijna vol formaat, met de knoppen voldoende gespreid uit elkaar om ervoor te zorgen dat de ervaring is niet al te krap. De zes rijen toetsen beslaan bijna de gehele breedte van de legt, en zitten in een metalen behuizing met een prachtige geborstelde metalen afwerking op het oppervlak. Alle speciale functie knoppen zitten op de bovenste rij en bevatten sleutels voor stimuleren of het dimmen van de helderheid van het scherm, het draaien het volume omhoog of omlaag en toegang tot de multitasking UI. In de modus Tablet PC actief is er een virtueel toetsenbord op het scherm en de rocker volume aan de kant.

Hoewel de vertoning van 1280 × 800 niet heel volledige HD-resolutie, is het meer dan scherp genoeg. In feite, was ik behoorlijk verbaasd over hoe goed het scherm is. Accu Asus c21n1530 Voor een legt dat de kosten onder $300 voor het hoogste spec model, is het geweldig. Kleuren zijn natuurlijk en levendig, de glanzende afwerking betekent dat je niet een van die gewassen look die u soms vindt in de mat-afwerking goedkoop dat legt schermen. Het verliest helderheid wanneer u bekijkt het vanuit verschillende invalshoeken, maar globaal, is het een zeer aangename panel om naar te kijken. Tekst is helder en scherp, en video past bijna perfect in op de 16:10 verhouding scherm. Op gewoon 10.1-inch kan het net te klein voor sommigen een dagelijkse laptop fijn werk willen op te maken. Ik zou echt graag zien een 13-inch versie van deze.

In tegenstelling tot de meeste Accu Asus c41n1531 en computers die ik heb gebruikt, ik heb niet het gevoel alsof er een ernstige compromissen of gebreken. De ingebouwde quad core Rockchip ARM-gebaseerde processor heeft een goede baan van de meeste taken, samen met haar 4 GB RAM. Zelfs verscheping opwaarts grafisch intensieve webpagina’s, zoals Google Maps niet enige zorgwekkende vertraging veroorzaken, en interactie met het touchscreen responsief genoeg was. Er was hier en daar enkele stotteren wanneer snel scrollen door pagina’s, of snel inzoomen op foto’s, maar niets ik kon niet leven met. Ik verwacht niet dat hypermoderne prestaties van betaalbare laptop, maar ik had niet verwacht dat het vrij dit goed.

Accu voor Asus ROG G751

ASUS beweert dat de legt Flip heeft een levensduur van de batterij van 9 uur. Afhankelijk van wat u het voor, krijg je bijna dezelfde. Waarschijnlijk meer als 7-8 uren in het echte leven gebruik met stand-by batterijafvoerkanaal in aanmerking genomen. Geadverteerde batterijprestaties nooit echt vertaalt naar werkelijke levensechte gebruik. Maar ik zou comfortabel meenemen dit uit te werken voor de dag en laat de lader thuis.

De ASUS legt Tik toont wat er staat in de Chrome OS laptop markt. U kunt een goed gemaakte, degelijke en veelzijdige computer hebt met een scherpe scherm en niet hoeft te betalen te veel om een te krijgen. Zo lang als je kunt omgaan met het hebben van een kleine display, kan de klep legt het beste ding dat u kunt uw hard-earned geld uitgeven. U kunt ze oprapen met 4GB RAM voor $279 in de VS of £249 in het Verenigd Koninkrijk.

http://blog.i.ua/user/7830559

https://www.merchantcircle.com/blogs/potentelaser-laurel-hill-fl/2017/10/Nieuwe-Goede-kwaliteit-Accu-Asus-b31n14wz/1382846

http://www.devote.se/potentelaser/accu-asus-b41n15wz-kopen-30894608

2017年9月19日

Accu Asus r510cc beste kwaliteit

Filed under: Accu Asus r510cc — タグ: — potentelaser @ 6:31 PM

ASUS gastheren een nieuwe 15-inch instapmodel PC verrijkt met een touch-plaat, de Accu Asus a41-x550a Laptop . Ideaal voor interactieve kantoorautomatisering, het bouwt voort op een APU Quad Core A8 Carrizo, 4 GB van RAM, alsmede een waardevolle hybride reactieve opslag met dedicated SSD van 128 GB en krachtige schijfcapaciteit. Een verbinding USB Type-C is ook op de rendez-vous op een shell met de gewicht-inhoud (2 kg) en de oorspronkelijke kleur van de bi-tone. Het is gepost op minder dan 500 euro voor verkoop flash.

De Accu Asus r510 heeft besloten om te spelen de elegant Gevilte elegantie kaart met haar donker bruin, geborsteld verschijning op de deksel die met een beige/goud interieur rond het toetsenbord contrasteert. Het is zowel trendy als gebeurt overal. De vergadering is correct voor een PC op instapniveau en het totale gewicht is heel goed staande (2 kg). Een sterk punt enigszins aangetast door de dikte van 27.2 cm iets boven het gemiddelde. Het toetsenbord is niet verlicht.

Een centraal onderdeel van de configuratie, het aanraakscherm kunt u navigeren tussen vensters met een welkom interactiviteit te manipuleren van Windows 10 uit de vingertoppen. Echter teleurstelt de basisdefinitie TN plaat (1366 x 768 px) enigszins, met name vanwege de smalle hoeken van visie waarmee u gemakkelijker ingewikkelder om te manipuleren de tactiele in een indirecte benadering. Daarnaast zal het glanzende oppervlak die inherent zijn aan de tactiele het uiterlijk van reflecties aanmoedigen door lichte omgeving.

In termen van prestaties, is de PC gebaseerd op een spaarstand AMD A8 Quad Core processor wordt ondersteund door 4 GB RAM, een duo dat zal volstaan met veelvoorkomende office-taken zoals surfen op het Internet, afspelen van video of kantoorwerk. Accu Asus r510c De RAM in ondersteuning zorgt voor de essentiële in termen van vloeibaarheid maar niet laat de grote amplitude in multitasking. Aan de andere kant, het is verstoken van dedicated grafische kaart en een Radeon R5 geïntegreerd met de processor chip is niet in staat om te voldoen aan de spelers, zoniet kan de fans van “licht gaming”.

Gelukkig, een grootte responsieve acteur is op het menu: de dedicated SSD. Dankzij het en de 128 GB van de capaciteit, waarop het besturingssysteem en het merendeel van de programma’s en spelletjes, zal zitten de uitvoering wordt met name reactieve en de laadtijden aanzienlijk worden verkort. Hij is gekoppeld aan een 1000 GB harde schijf die verantwoordelijk zijn voor het indienen van alle uw bibliotheek.

De verbinding voorziet in een kleine verrassing met zijn haven USB 3.1 Type-C waarvan veelzijdigheid maakt het mogelijk om het aantal interfaces dankzij speciale adapters (video-uitgang, Ethernet…) te vermenigvuldigen. De rest is vrij klassiek met een SD-kaartlezer, twee video-uitgangen (VGA, HDMI) en twee USB-Type-a poorten (standaard maat) met inbegrip van een USB 3.0. Opmerking de zeer nauwe lay-out van de havens die vervelend worden kan als u bijvoorbeeld de stekker in een grote USB-sleutel. Bovendien is de data interchange modules zijn niet de nieuwste generatie: Fast Ethernet (100 Mbps), Wifi-N en Bluetooth 4.0.

Accu Asus r510cc presenteert officieel de premie type ultrabook is bedoeld voor een professionele of Executive kalngan jonge. Ultrabook is zo licht met een meet 14 inch scherm maar met een lichaam als een laptop 13 inch. De processor die wordt gebruikt is de i7-7500U, Intel Core de 7e generatie KabyLake die werken met een kloksnelheid van 2,7 GHz. de snelheid kan worden verhoogd tot 3,5 GHz Max Turbo frequentie.

Overeenkomstig de slogan die werd uitgevoerd, en dat is’s werelds lichtste 14 “zakelijke Laptop, het apparaat weegt slechts 1.05 kg. De dikte van slechts 0,89 cm tot 1,5 cm met een stijlvolle kijken en geven de indruk van een ernstige verschijning. Elk scherm dus dunne omlijsting slechts 5,4 mm, Accu Asus x550cc waardoor het lijkt meer compact en premium voor dbawa overal.

14-inch laptop scherm is het dragen van IPS-technologie en heeft een resolutie van Full HD 1.920 x 1.080 of pixels. Breedbeeld bekijken hoek tot 178o en zetten op het display het soort anti-glare mat dus geen schittering en comfortabeler voor de ogen.

Scharnier structuur tot 7o kantelen en komen waar comfort toetsenbord is comfortabel om de pols en verminderen vermoeidheid tijdens het typen. Accu Asus x550ca Het toetsenbord is voorzien van een achtergrondverlichting die gemakkelijker te typen wanneer de verlichting ontbreekt, en ook bestand tegen spatten van water is.

Een betrouwbare laptop kon zeker laatste lange wanneer gedragen om te werken, niet plotseling opraken van de batterijen en doden. Nou, heeft ultrabook een vermogen van maximaal 10 uur levensduur van de batterij en ondersteunt ook snel opladen technologie. Batterij type Lithium-ion-polymeer dit kon snel vullen tot 50% van de lege conditie in slechts 30 minuten. Zodat de gebruiker kan verder werken ongeveer 4 tot 5 uur.

Accu voor Asus A32-K55

Niet alleen een lange batterijduur, maar het lichaam van de laptop is zo sterk met een mengsel van magnesium metalen materialen. Wanneer ze worden neergezet, de ASUS B9440 kunnen overleven tweemaal zo beter. Ook bij het ontvangen van de druk is 20% hoger dan andere laptops. Deze laptop inderdaad zijn ontsnapt vs-militaire proeven MILSTD 810G met een perfecte score.

Ter bescherming van de laptop tegen ongewenste toegang, beveiliging van elke laptop uitgerust met een sensor van de vingerafdruk. Gebruikers hoeven niet te moeite te typen het inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord, gewoon uw vinger op de sensor.

Dibandrol prijzen op deze laptop is rond Rp 24.999.000. Het pakket opgenomen bijzondere ASUS dock bestaat uit een Verliesarme poort, USB en USB Type-C, evenals de mouw.

https://www.snapuptickets.com/events/detail/accu-asus-r752l-gloednieuw-kopen

Accu Asus r510 gloednieuw, laagste prijs

http://bloganim.fr/blogs/myblog/kopenaccu/index.php?m=20170919

 

2017年8月14日

Nieuwe Laptop Accu voor Asus x550lc

Filed under: Accu Asus x550lc — タグ: — potentelaser @ 6:49 PM

Het creëren van de perfecte Ultrabook™ betekent een perfect evenwicht tussen vorm en functie. Accu Asus x550ca heeft een opvallend prachtige design verfijnd met kristallijn glas en classic geborsteld metalen afwerking. Verbazingwekkend, het is slechts 15,5 mm dik — 14% dunner dan de vorige Zenbook. Til de klep en binnen is een levendige 13,3-inch WQHD geeft u weer die beelden tot leven brengt en maakt alles van het surfen op het web samen te werken met documenten op een absoluut genot. Zenbook UX302 is de Ultrabook™ met u, zult u overal mee naartoe.

Zenbook UX302 is prachtig tactiele, maar dat gaat veel verder dan gewoon het gevoel van haar strak, glad en duurzaam glasontwerp. Windows 8 is ontworpen met touch in het achterhoofd en een toegewijd team van ASUS Human Computer Interface helpen maken het zelfs meer intuïtief te gebruiken met functies zoals een responsieve multi-touch-display en een grote touchpad met multi-touch ondersteuning. Het verlicht toetsenbord met automatische helderheidsregeling betekent ook dat je hebt altijd een duidelijk beeld van de toetsen, zodat u productief zijn geweest, zelfs in complete duisternis blijven kunt. Dus heeft welke manier u werken willen, Zenbook UX302 u gedekt.

Accu Asus x550cc is een hoogwaardige Ultrabook™ in elke betekenis. Zijn 4e generatie Intel® Core™ processor maakt licht werk van de meest veeleisende taken, en houdt die je vermaakt met uw favoriete spelletjes en HD-video, zelfs wanneer u onderweg bent. Solid State opslag betekent toepassingen lanceren terugval tijdig en, samen met Super Hybride Engine II technologie, verhoogt batterij leven en stand-by tijd te rekken uit de tijd tussen keer opnieuw worden opgeladen. Drie USB 3.0-poorten bieden ondersteuning voor de nieuwste snelle opslag en mobiele apparaten kunnen opladen terugval tijdig, terwijl geavanceerde warmtebeheer betekent dat zenbook verliest nooit zijn koel.

Maken van een Ultrabook™ die eruit als ziet ongelooflijke als Accu Asus x550cl is één ding, maar dat zo ongelooflijk klinkt is iets anders. De sleutel tot ons succes is onze unieke SonicMaster-technologie en een team van audio ingenieurs die vakkundig balanceren kwalitatief hoogwaardige audio-hardware en professionele audio-software om de best mogelijke geluidskwaliteit. Wij denken al het harde werk is de moeite waard, en als je het brede dynamische bereik met rijke bass en treble dat Zenbook UX302 levert scherpe hoort, we weten dat u dit ook zullen doen.

Haarlijn-gesponnen getextureerde metalen oppervlakken toestaan ASUS VivoBook S550 te elegant onderscheiden van de menigte. Met zijn Ultrabook™ vormfactor verpakkingen het nog steeds volledige eigenschappen in een slanke bouwstijl, overeenkomen met de dynamische aard van de nieuwe hoge-draagbaarheid en intuïtieve computing. Het slanke ontwerp is gemakkelijk te dragen tijdens de presentatie van premium chique en gevoel.

Accu Asus x550jd bodes in volledig nieuwe touch ervaringen met zijn all-glass panel. Glad in de gehele, de ontvankelijke touchscreen betekent uw vingers naad te natuurlijk kunnen glijden en ongehinderd. Deze vloeiende beweging maakt jatten, scrollen en alle andere bewegingen sneller, intuïtiever en ongelooflijk belonen. De all-glazen paneel gaat veel verder dan de beperkingen van traditionele touchscreens te geven je regelrechte touch prestaties.

ASUS heeft een bereik van Instant functies speciaal ontwikkeld voor Windows 8, waardoor voller onderdompeling in het nieuwe besturingssysteem. Met slechts één zeer belangrijke pers, betrekken en vracht opwaarts Instant functies voor meer aanpassingsopties en persoonlijkere interactie met uw computeromgeving. De interfaceontwerp plaatst u eerst, dus het is volkomen verbruiker vriendschappelijk, biedt snelle instellingen en directe toegang tot uw inhoud. U kunt de manier waarop uw ASUS VivoBook S550 werkt en voelt in seconden!

Aangevuld met behulp van exclusieve Accu Asus x550lb Smart gebaar-technologie, garandeert de grote touchpad op ASUS VivoBook S550 betere aanraakinvoer, met sneller en nauwkeuriger gebaar detectie en een breder scala van ondersteunde resoluties. Het gaat hierbij om te tikken, scrollen, zoomen, te slepen, te klikken op en meer. Slimme technologie voor een gebaar combineert hardware en software optimalisatie te presenteren een nieuwe ongelooflijke standaard in aanraking trouw – beginnen genieten van het nu.

Het mengen van prachtige design, superieure hardware en geoptimaliseerde software resultaten in de ultieme geluidservaring. Accu Asus x550lc geeft u diepere, rijkere bass, een breder scala van audio, waar-aan-levens surround, krachtige output, verschillende zang en ongerepte duidelijkheid. Er werken grote luidsprekers en resonantie chambers, met exclusieve ASUS AudioWizard empowerment meeslepende entertainment. Het biedt ook toegang tot de nieuwe dimensies van geluid, met selecteerbare modi past uw behoeften op basis van uw omgeving en voorkeuren om veelzijdige en levende muziek, film en zelfs spelgeluid.

Accu voor Asus A41-X550A

ASUS cloud services bieden het meest complete platform voor online leven die toegankelijk is overal van een groot aantal apparaten. Met ASUS WebStorage is gemak de belangrijkste prioriteit, biedt u eenvoudig opbergen, delen en synchroniseren van alles van zakelijke presentaties naar fotoalbums en favoriete multimedia-inhoud. Elke ASUS Zenbook komt met 32GB WebStorage ruimte vrij voor de drie jaar, en biedt u de MyBitCast-app, zodat u gemakkelijk uw inhoud aan meerdere apparaten en accounts tegelijkertijd synchroniseren kunt.

http://potentelaserco.n-da.jp/e742298.html

http://iblog.at/potentelaser/2017/08/14/kopen-lage-prijs-accu-asus-x550cc

http://blog.livedoor.jp/kopenaccu/archives/3292031.html

2017年8月2日

Accu Asus f540la Nieuwe en Hoogwaardige

Filed under: 未分類 — タグ: — potentelaser @ 1:11 PM

Asus nieuwste 2-in-1 is een milde vernieuwen dat lijkt onze klachten geuit over zijn voorganger.

Accu Asus a31n1601 lanceerde van een oppervlak-achtig apparaat voor het laatst was de transformator 3 Pro en het was bijna een Surface Pro killer. Delen van de tablet waren voorafgaand aan Microsofts, met name de opneming van Thunderbolt 3, maar het had ook haar fouten.

De grootste daarvan was, helaas, de verf baan. In de loop van onze review krabde we het up pretty slecht bij zorgvuldig gebruik. En het is altijd moeilijk om aan te bevelen een duur apparaat dat die gemakkelijk schade.

De nieuwe gewoon genoemd de transformator Pro en het is een zeer milde upgrade van zijn voorganger. Het eerste ding om te bespreken al is het nieuwe kleurenschema: het hoeft echt niet één. De eenheden van de demo zag ik op een recente Accu Asus a540lj evenement in Londen waren alle gewoon zilver, zoals een Surface Pro. Hopelijk betekent deze terugkeer naar een gewone afwerking geen afschuwelijke krassen zodra je op het inademt.

De transformator-Pro is een high-end 2-in-1 en voor het grootste deel van dit jaar model een iteratie uitgevoerd op de hardware in de transformator 3 Pro. U vindt bijvoorbeeld 7e generatie processors van Intel. Hier is een snelle analyse van wat te verwachten.

Voor het grootste deel, is het nieuwe model ongeveer hetzelfde als de oudere. Het display heeft een hit lijkt, daalt 2880 x 1920 tot 2160 x 1440 met behoud van dezelfde fysieke grootte op 12,6-inch genomen. Dat is niet noodzakelijk een slechte zaak omdat de levensduur van de batterij op vorig jaar model was vrij ruw. Minder pixels kunnen helpen.

De rest van de Accu Asus a540sc is meestal zaken zoals gewoonlijk ten opzichte van het oudere model, sparen voor de nieuwste processors van Intel. De kickstand heeft nog steeds tonnen hoeken die het zal werken op, er is nog steeds de Thunderbolt 3-poort en je nog steeds Windows Hello, zij het in een andere vorm.

De matrix van de camera heeft zijn geruild voor een sensor van de vingerafdruk aan de bovenzijde. Ik kan niet zeggen dat het stoort me, zo lang als er Windows Hello die is het belangrijkste.

De pen lijkt grotendeels ongewijzigd, dat is prima want het is een zeer mooie pen. Het ligt redelijk dicht in grootte en gewicht bij de Microsoft Surface-pen en is echt leuk om te gebruiken met Windows inkt. Oh, en er is een pen-lus op dit jaar model. Bedankt voor het luisteren op dat front!

De toetsenbord cover heeft ook een makeover, ook. Accu Asus a41n1611 maakt goede toetsenborden en dat blijft dat het lijkt met de nieuwe Transformer Pro. Het grootste verschil met het 2016 model is de afwerking, met de soft-touch coating vergezeld van een harde, metalen afwerking.

Bevalt terwijl, even, kunnen anderen niet. Het voegt een beetje extra stevigheid zeker, maar dat is niet het beste deel.

Asus lijkt rustig, ook een optie voor het toetsenbord dat een 8-cel batterij die aanzienlijk totale gebruik tijd toenemen zou hebben opgenomen. Niemand echt sprak erover, maar ligt naar de onderkant van de specificaties van de bladen met de demo-eenheden werden de details.

Deze keyboard-cover neemt het totaalgewicht tot ongeveer 4 pond, maar het bevat een 73Wh 8-cel batterij. Bijna het dubbele van de voorraad Accu Asus f540la binnen de transformator Pro. Een interessant vooruitzicht op zijn zachtst, hoewel u dat het meer in je tas merken zult.

Prijzen voor de nieuwe Transformer Pro start in het Verenigd Koninkrijk van £1,199.99 en sommige configuraties zijn al te koop. In de VS kunt u verkrijgen van ongeveer $1.000. Uiteindelijk lijkt het model van dit jaar misschien wel een winnaar, gezien het feit hoe goed de transformator 3 Pro was ondanks zijn gebreken.

Accu Asus A41-X550A

De daling van de scherm resolutie is niet echt merkbaar en laten we eerlijk zijn, dat het is nog steeds een hoge-resolutie display voor een 12,6-inch scherm. De veranderingen zijn klein, maar belangrijk en meestal bevestigen onze kritiek op het oudere model. We misschien wel een beetje dichter bij dat Surface Pro moordenaar die we hebben gesproken over vroeger.

Costco heeft de Asus ZenBook ultrabook neer aan $999.99. Dit is de beste prijs op dit model laptop overal, en slaat de Amazon en Newegg door bijna $300. Er is een extra $15 verzendkosten als u online bestelt, maar u dat vermijden kunt als je het in de winkel.

De UX430UQ is geladen met een Core i7 processor, 16GB DDR4 RAM, een 512GB SSD en technisch twee grafische kaarten (de geïntegreerde Intel HD graphics en de Nvidia GeForce 940MX met 2GB VRAM). Het heeft een 14-inch-scherm met resolutie van 1920 x 1080 pixel plus een verlicht toetsenbord en de Windows 10 64-bits operating systeem.

Costco is ook het aanbieden van een gratis jaarabonnement op multi toegang van McAfee antivirus software, die is over een waarde van $30, die zal worden gemaild naar je na aankoop.

Deze laptop is krachtig genoeg om te vrij veel om het even wat dat u wil doen, tenzij u in extreme video games of video aan het bewerken bent. De grafische kaart biedt slechts matig verbetering over de geïntegreerde chip, maar met alles wat anders die deze laptop heeft, is er weinig die je doen kunt om langzaam neer.

http://potentelaser.blogerki.pl/2017/08/02/accu-asus-a540lj-gratis-verzend_fbdij.html

http://p.booklog.jp/book/114431/page/3159594

Accu Asus x550vc Laagste Prijs Kopen

2017年7月26日

Accu Asus A41-X550E Goede kwaliteit Kopen

Filed under: Accu Asus A41-X550E — タグ: — potentelaser @ 9:50 AM

De nieuw geïntroduceerde Accu Asus a41-x550a brengt iets een beetje anders dan de gamescene PC- of ten minste zij wil. Met een Intel Core i7-7700, 32GB RAM-geheugen en een verwijzing GTX 1080 raakt de Strix alot van de juiste notes-op papier, op zijn minst.

De Republiek van Gamers lijn van computers en componenten van Asus heeft lang stond in de voorhoede van de PC gaming markt, vaak nummering onder de beste game-pc’s. De producten omschreven de rode en zwarte gamer esthetiek die alomtegenwoordig geworden, hoewel onlangs ROG heeft geprobeerd om het afwijken van dat cliché. De lijn Strix belichaamt die verandering, met GPU geluidsmantels en moederborden die donker, grijze matte, een afgezwakte blik uit de bombastische beginperiode van het ROG-merk zijn.

Maar produceren van solide interne onderdelen niet altijd vertalen in bouwsystemen. De laptop Strix GL553VD leed aan hittekwesties, en terwijl het ontwerp zeker aantrekkelijk was, zijn duurzaamheid niet maximaal toetsing. We hebben nu een kans om tijd doorbrengen met een Strix-desktop, de GD30CI, en het is veel hetzelfde verhaal.

Zoals met elke desktop gaming varieert prestaties afhankelijk van de configuratie. Onze Accu Asus A41-X550E review eenheid was uitgerust met een Intel Core i7-7700, een quad-core chip met Hyper-Threading, een basis klok van 3,6 GHz en een 4.2GHz boost blok, gekoppeld met 32GB RAM-geheugen. We zijn meer gewend aan het zien van de Core i7 – 7700K in gaming rigs. Niet alleen is het sneller, 4.2GHz basis en 4.5GHz boost, maar het kan ook de gebruiker overklokken van de chip, duwen de kloksnelheden hoger, meestal met de hulp van een derde-partij CPU-koeler.

De grootste pijnen voor de Asus kwam uit het feit de Intel Core i7 – 7700K de standaard geworden onder andere systeembouwers en het overklokken proces is goed verfijnd, zoals gezien door de monsterlijke 5.1GHz overklokken op het Neuron van oorsprong. Zonder de ontgrendeld chip viel de Asus achter in ruwe CPU proeven.

De voorraad koeler niet doen geen gunsten, zoals het raakte de thermische drempelwaarde door Asus out of the box – 77 Celsius — binnenkort in onze handrem 4 K-conversie. Met producten van derden koelers en kringloopsysteem vloeibare opties zo vaak, heeft de Asus al schamele thermische oplossingen werkelijke prestaties gevolgen gehad.
Het is een harde schijf

Ten minste Accu Asus a32-n55 had de goede zin om fatsoenlijk opslagopties omvatten. Onze test-eenheid was uitgerust met een 256GB SATA SSD. Dat is een steeds vaker voorkomende installatie, zelfs op het prijspunt, maar af en toe PCIe rijdt Toon in de hoogste-eind systemen.

De SSD is een prima optie voor de meeste gebruikers die nog steeds achterblijft bij de high-end PCIe-opties, sluipen in zijn buren. Onze test-eenheid bevat ook een merkloze gegevensstation voor 1TB, waardoor moet gebruikers wat ruimte om te groeien, terwijl nog het houden van een besturingssysteem en wildsafari klaar om te rollen.
Speeltijd

Er zijn een verscheidenheid van opties van de GPU, beginnend bij de GTX 1060, maar onze review eenheid was een referentiemodel Asus GTX 1080 verpakking met een interne ventilator fan. Het is niet precies een luxe kaart, en het is niet overklokt zover wij kunnen vertellen, maar ten minste het zal niet worden blazen een heleboel hete lucht in de zaak.

De Strix produceert speelbaar framesnelheden in alle onze titels op 1440p, en alleen Deus Ex: mensheid verdeeld daalt het gemiddelde onder 60 FPS. De prestaties kunnen sterk variëren afhankelijk van de configuratie, en boven 1.500 dollar of zo, hebben de gebruikers hun keuze van high-end kaarten.

De Accu Asus a32-n61 is een mooi compromis, met solide prestaties die niet de bank breken. Het laat ook zien dat we al goed op het punt waar de meeste gebruikers hoeven te besteden voor optimale prestaties. De GTX 1080 kan aandrijven glad 1440p of extra vloeiende 1080p gaming. Dat gezegd hebbende, prestaties is niet alles, met name wanneer iedereen dezelfde onderdelen kunt gebruiken.

Bij onze Asus ROG Strix GD30CI review eenheid $1.900 prijspunt verwachten we een mooi tuig. In plaats daarvan, het voelt als Asus eerst huissysteem bouwers maken dezelfde fouten heeft gemaakt. Er is voldoende koeling, zelfs voor de vergrendelde Core i7-7700, het geval is opzichtig, en is er meer RAM dan de meeste gebruikers zullen moeten terwijl elders bezuinigen. De GTX 1080 in onze review eenheid was een verlossende kwaliteit, maar was niet overklokt, en kwam langzamer dan andere systemen met de dezelfde GPU.

Accu voor Asus A32-k93

Er zijn vele. Prestaties gaat om meestal hangen af van de CPU en GPU de gebruiker kiest, maar die keuzes zijn beperkt in de Strix. De ruimte is gevuld met aanbod van elke vennootschap van de Alienware Aurora naar de Acer Predator G6. De Asus is redelijk geprijsd, maar niet betaalbaar genoeg voor een systeem kunt u niet openen zonder de garantie, die alleen een fan heeft ongeldig te verklaren.

Ondertussen, de iBuyPower Chimera is beschikbaar op publiceren in het geval van een naam-merk met een volledig gehard glazen zijpaneel, vloeistofgekoelde Intel Core i7 – 7700K, een schijf van 2TB gegevens, een GTX 1080 en een 144Hz gebogen 1080p paneel, voor bijna precies dezelfde prijs. Het is de moeite waard uitgaven meer op een mooier systeem, of minder uitgeven en het krijgen van een goede deal.

http://blogg.improveme.se/potentelaser/2017/07/26/accu-voor-asus-a41-x550a-64wh-laptop

http://potentelaser.skynetblogs.be/archive/2017/07/26/accu-a41-x550a-asus-laptop-lage-prijs-8750968.html

2017年7月15日

5200mAh Laptop Accu voor Asus N75SE 10.8V Prijs

Filed under: Accu Asus n75e — タグ: — potentelaser @ 1:28 PM

Langs het weer merkte ik op taivanezi zoals ze de wachtrij op alle gebieden. ASUS hebben geprobeerd te leggen meer door alle velden in die ze begon te werken. Hoofdstuk laptops die ze kwam heel goed uit. Op de randapparatuur, maar je moet nog steeds leren van de harde strijd die je met de kust-industrie Bakoe.

Accu Asus n75 is dat de nieuwste toetsenbord van het gokken met dat Asus probeert te krijgen opgemerkt. Heeft een ton van koele eigenschappen, maar ook een prijs aan. Als u echt nuttig bent deze functies we zal vinden in de volgende.

Waarom ze waren GK2000 toen zij en patronen die geen zulks “wezenstrek” niet begrijpen.U hebt waarschijnlijk denken dat onderscheidt van een high-end model van de mainstream. U nog niet waarschijnlijk opgevallen dat er goedkoop toetsenborden met deze sleutels.

De belettering blok heeft de exacte dezelfde lengte zoals in het geval van G810, betekenis~ 28 cm. Ik heb echter gemerkt dat de overgang vrij eenvoudig met een toetsenbord naar de andere is. Nou, met de verschillen. Echter, de vingertoppen werden geplaatst waar u altijd.

Om te wennen aan het toetsenbord GK2000 Asus Horus is niet moeilijk at all. Doorgeven van de G810 was allemaal erg glad. Nou, zijn uitzonderingen dat de sleutels aan de kant werden verknald. Maar met hun G710 + ignoratul gebruikt.

Ik miste een wiel voor verlichting. Ik gebruikte het op mijn Gigabyte Osmium leek echt nuttig. Het is veel intuïtiever te draaien omhoog of omlaag dan om druk meerdere malen.

Wat ik echt leuk, maar werd gedraaid door het volume van het toetsenbord. Het is veel te rigide en te log het volume. Mute-knop is ook vrij moeilijk. Ik bedoel, klik op het wiel in de rechterkant van het toetsenbord. Het is niet erg intuïtief, noch ook maakt u toepassing welk knop.

Ik was aangenaam verrast door de steun voor de telefoon. Hoewel er niet van de beugel op de G910 verschilt. Ik bedoel dat alles is een stukje plastic. Op Horus merkte ik dat Park zou u fluisteren “kom op, zette de telefoon op mij. It’s gonna worden prima. Maak je geen zorgen “:). Nou, het idee is dat zodra je hebt gevangen het metalen frame en kwam bij mij de telefoon om in te zetten daar. De waarheid is het is een beetje meer glad in numpad, dan in het midden van het toetsenbord. Het goede ding is dat het kan worden verplaatst en telefonische ondersteuning aan de linker kant, bedoel ik ergens boven zijn F1, F2 en F3.

Accu Asus n75e toetsenbord Horus is een goede, solide en Jona Marie. Duidelijk metalen materialen gebruikt voor het bouwen van hen zijn het belangrijkste ding dat trekt de aandacht. Het is echter een overdreven dure toetsenbord. Kosten ongeveer 1200 Lei. Het is een prijs te hoog voor wat het echt weet hoe te maken. Ja, ziet er goed uit, maar laten we niet vergeten de fundamentele bestanddelen: is een toetsenbord met Cherry Red MX met macro op elke knop en met achtergrondverlichting in een enkele kleur. Hetzelfde kun je kopen en over 650 Lei, maar zonder die metalen frame.

Begrijp niet waarom je dit geld naast Corsair geven bij Asus K70 Horus. Het is een verschil van bijna het dubbele van de prijs en het enige echte verschil is de verschijning, echter strikt door het prisma van metalen frame.

En tot slot, Asus GK2000 toetsenbord Horus is een goede, maar wat moet de maximale 800 Lei coste. Een vondst uit PC Garage op ongeveer 1200 Lei.

ASUS vrijgegeven de nieuwste AMD-gebaseerd notitieboekje Accu Asus n75sv , menyasar gebruikers ten behoeve van multimedia, bijvoorbeeld een student of studenten genoemd.

“De Notebook is momenteel nog niet vervangbaar. Dit is zichtbaar vanaf de nog steeds hoge vraag tegen verschillende soorten laptops, zei”Galip Fu, land Marketing Manager, ASUS Indonesië in de officiële beschrijving.

Volgens hem is één van de varianten die vrij veel gewilde het model dat maakt gebruik van een AMD-reeks, want de prijs redelijk is en voldoende prestaties voor een scala aan activiteiten, vooral studenten heeft.

De processors die opslaat macht, dat wil zeggen AMD E1-7010. Een goede set luidsprekers leveren kwaliteit audio toe te voegen aan de indruk van bermultimedia.

Accu Asus n75sl wordt geleverd met AMD APU met prestaties die niet kan worden beschouwd als een oog,” roept Galip.

“Een vrij krachtige tool met specificatie, deze notebook zal enorm helpen ons in verschillende activiteiten van multitasking die we doen verrichten en natuurlijk verbeteren van de productiviteit,” zei hij.

Van de kant van de grafische laptops, met behulp van Radeon R2 Core grafische architectuur die de volgende (GCN) met 128 shader snelheid 350MHz brengt.

“Deze afbeelding zelf al krachtig genoeg is om te voldoen aan de behoeften van alledaagse toepassingen,” zei Galip.

Terwijl op processoren, heeft AMD officieel gelanceerd de Processor Carrizo-L in de markt van Indonesië. De microprocessor is de processor van maximaal quad core-processors met geïntegreerde grafische oplossing Radeon meer.

AMD Carrizo-L maakt die de notebook alleen met een maximaal vermogen van 15 watt alleen kan functioneren.

Naast de actieve periode van de batterij uit te breiden, is energieverbruik 15 watt. Dus, kan de gebruiker werken langer met behulp van deze notebook zonder zorgen te maken over ervaren oververhitten of oververhitting.

Naast het hebben van voordelen aan de zijkant van de processor en de grafische, is Asus a32-n55 Accu ook uitgerust met SonicMaster geluidsfuncties, krachtig hulpmiddel.

Niet alleen in termen van hardware, Asus biedt ook software om gebruikers terwijl gonna do aanpassing de exodus deze laptop audio kwaliteit door middel van voorinstelling equalizer of kies het beste voor uw bijzondere situatie.

Asus A32-N55 Accu

ASUS biedt een capaciteit van 500 GB op te slaan op deze laptop. Echter, als de gebruiker nog steeds niet tevreden is, biedt de fabrikant ook cloud opslag voor speciale gebruikers, dat wil zeggen met ASUS WebStorage.

“Andere interessante dingen is deze notebook dibundling samen met het besturingssysteem Windows 10. Dus wanneer het kopen van een apparaat rechtstreeks kan worden gebruikt en er is geen need to re-install het lastig ritueel, “zei Galip.

Voor een capaciteit van eigen, op een ASUSWebStorage van 5 GB online opslag beschikbaar dat kan worden gebruikt voor gratis voor een mensenleven. En als nog onvoldoende, nog beschikbaar slot kaartlezer voor opslaguitbreiding.

http://shinshu.fm/MHz/80.11/archives/0000535024.html

ASUS N75SL Laptop Accu Lage Prijs

2017年7月5日

Goedkoopste Accu Asus ROG G752VY Beste keuze

Filed under: Accu Asus Rog g752v — タグ: — potentelaser @ 6:51 PM

In 2017 zijn scherm randen ongeveer zo populair als gelei armbanden of mannen rompertjes. Hoewel laptop makers niet kunnen van de extra ruimte die hun vertoningspanelen ontdoen omringt, kunnen ze komen erg sluiten. De Accu Asus Rog g752 is de nieuwste laptop te gaan op een dieet van bezel, krimpt het gebied rond de weergave zo veel dat het past een 15.6-inch-scherm in een compacte, 3.3-pond chassis.

Beter nog, begint deze lichtgewicht laptop bij slechts $499, om het goed binnen het bereik van begroting-bewuste consumenten. Andere laptops, zoals de Dell XPS 15 en LG Gram 15 pack 15-inch panelen in ultraportable lichamen, maar die laptops zijn 999 dollar of meer. Gezien het feit dat 15-inch laptops de meest populaire grootte zijn en de gemiddelde PC laptop voor onder $450 verkoopt, is het VivoBook S15 ideaal voor mainstream shoppers.

Net zoals heeft onder het merk Dell zijn super-dunne weergegeven als “InfinityEdge” schermen, zegt Accu Asus Rog g752vl de display een “NanoEdge” bezel heeft. Het gebied rond de het S15 paneel is slechts 7,8 mm, die geeft het een scherm-to-body ratio van 80 procent, maar is nog steeds verlegen van de XPS 15 van 5.7 mm randen. ASUS maakt gebruik van een dikkere top bezel, die ruimte laat voor een webcam die boven het scherm zit. Dells XPS-serie is berucht om zijn nosecam omhoog wijzend.

De VivoBook S15 de bezel is niet het enige deel van het notitieblok die is slank. Het chassis zelf is een redelijke 0.7 inch om te gaan met haar prachtige 3.3-pond gewicht. De XPS 15 weegt een volledige 4 pond, maar is een svelter 0.6 duim.

Binnen de VivoBook verpakkingen een 7e generatie Intel Core serie processor, maximaal 16GB aan RAM en optionele Nvidia 940 grafische. Het heeft ook een sensor van de vingerafdruk voor biometrische logins met Windows Hello. De laptop zal zijn beschikbaar met verschillende opties voor opslag, waaronder een die zowel een 512 GB PCIe SSD en een harde schijf van 2TB met Intel Optane-geheugen heeft.

Ik had een kans om te besteden een paar ogenblikken met een Accu Asus Rog g752vy op de persconferentie van Asus op de Computex en was onder de indruk van hoe licht het voelde in mijn hand. Haar verlicht toetsenbord, die 1.4mm voor verticale reizen heeft snappy aan mijn vingers voelde, maar leek te hebben slechts een uiterst klein beetje van flex.

Het 1080p-scherm op de VivoBook S15 ik zag kleurrijke verscheen, maar een beetje dimmen onder de felle lichten van de demo-ruimte.zegt dat de laptop heeft 178 graden kijkhoeken, een vordering was ik niet in staat om te controleren in mijn korte tijd met het systeem.

De VivoBook S15 het lichaam heeft de textuur en look van zilverkleurige aluminium, maar is gemaakt van kunststof. Het is ongewoon om te zien van hoogwaardige materialen in een systeem met een beginnende prijs dit lage.

ASUS is bekend voor het verstrekken van sterke rug voor de bok met goedkope laptops zoals de Accu Asus Rog g752v , waardoor je een SSD en een full HD-scherm voor onder $400. Nochtans, kunnen de VivoBook S15 zijn de beste waarde nog.

Geconfigureerd met de 1,66 GHz Intel Atom N450 processor (Pine Trail), de 1001P aangeboden prestaties vergelijkbaar met netbooks uitgerust met Atom de laatste generatie processoren. Dit systeem Windows 7 Starter Edition scoorde 1,384 op PCMark05, 82 punten verlegen van de netbook categorie gemiddelde.

In vergelijking met andere netbooks Windows 7 Starter Edition met oudere bewerkers van het Atoom, de 1001P liep in het midden van het peloton, gewonnen uit de Samsung N140 (1.357) maar dalende goed achter de Samsung N130 (1,514). De HP Mini 311, die een Intel Atom N270 chip en de premie van het huis van Vensters XP verpakkingen, beheerd 1,917. De 1001P scoorde 908 op Geekbench, die ongeveer 50 punten hoger dan het gemiddelde van de netbook, en praktisch gelijk is aan de Dell Inspiron Mini 10 is.

Over het geheel genomen de Accu Asus Rog g752vt opgehouden goed bij het uitvoeren van alledaagse computertaken. Videogesprekken voeren via Skype terwijl het surfen van het Web met meerdere tabs open, niet elk systeem hang-ups veroorzaken. De meeste toepassingen, zoals Internet Explorer en WordPad geopend snel.

De 1001P 160GB harde schijf voltooid onze LAPTOP Transfer Test, waarin we een 4.97GB mixed-media map, tegen een tarief van 17,5 MBps, wat sneller is dan het gemiddelde van de categorie 1.3 MBps maar 8.6 MBps langzamer dan de 1005PE-P, die een 5.400-rpm, 250GB harde schijf heeft kopiëren.

De geïntegreerde grafische chip van Intel GMA 3150 uitgebracht een score van 155 op 3DMark06, die ongeveer 70 punten verlegen van het gemiddelde van de categorie valt. Een gedownloade high-definition 720p op videoklem afgespeeld soepel met geen onderbrekingen.

Accu Asus ROG G752

Net als andere Atoom N450 netbooks is streaming video van het Web fatsoenlijk, maar niet ideaal; Video stotterde af en toe op volledig scherm. Als u kijken flitsinhoud comfortabel wilt, krijgen een netbook uitgerust met een Nvidia Ion grafische chip (zoals de HP Mini 311) of Broadcom’s video versneller (zoals bepaalde configuraties van de nieuwste Dell Inspiron Mini 10).

Wij ook transcoded per 5:05 MPEG-4 video clip (114MB) naar het AVI formaat met behulp van Oxelon Media Converter; de Eee PC 1001P voltooid de taak in 6 minuten en 2 seconden–ongeveer 10 seconden langer dan het gemiddelde van de categorie, maar gelijk aan de Toshiba mini NB305.

De 1001P had één van de beste scores als het ging om onze test LAPTOP batterij efficiëntie. Het duurde 2 uur en 15 minuten de 1001P ‘s 6-cel batterij tot 100 procent op te laden. Het systeem gebruikt een gemiddelde van 30.7 watts tijdens het opladen. De accu efficiëntie Rating (totale watt gedeeld door de totale levensduur) was 8,2, minder dan de helft van de netbook gemiddelde van 17,5. (Lager is beter).

http://www.devote.se/potentelaser/laptop-accu-voor-asus-rog-g752vl-30828721

http://potentelaserco.n-da.jp/e738471.htm

http://blog.i.ua/user/7830559/2025451/

2016年8月26日

Laser 50000mW portable defensa

Filed under: laser 50000mW portable defensa — タグ: — potentelaser @ 5:41 PM

Un vuelo Nueva York-limite Virgin Atlantic se vio obligado a regresar al aeropuerto de Heathrow después de ser golpeado por un tienda online de punteros laser – muy probablemente de un puntero de mano del laser. Pero lo peligrosos que son estos dispositivos? Y lo que hace la ley en el Reino Unido sobre su uso?

Qué tipo de láseres se utilizan?
Según el gobierno del Reino Unido, punteros láser – también conocido como bolígrafos láser – son los más comúnmente utilizados contra aviones. Generalmente son dispositivos de pilas portátiles, de baja potencia.

Potencia son?
Láser está clasificado por fuerza, que van desde clase 1 láser – incluidos los utilizados para jugar CDs – clase 4 dispositivos – que puede ser lo suficientemente fuerte como para cortar el metal y tratar médicamente en los ojos. Existen siete niveles diferentes de láser, en cuatro clases.
Sin embargo, la fuerza de bolígrafos pistola con mira laser integrado puede variar ampliamente.
Plumas del laser debe han un máximo un milivatios (mW) de potencia cuando se venden al público – una milésima de un watt – según las directrices de salud pública de Inglaterra (PHE).
Estos indicadores son demasiado débiles para dañar los ojos – aparte de en circunstancias excepcionales.
Sin embargo, PHE dice que ha encontrado punteros láser disponibles para comprar que son mucho más fuertes, con muchos hallados clase 3 o superior.
Dice: “una serie de punteros láser de alta potencia, generalmente emitiendo rayos verdes, está disponible en internet. Los poderes de rayo láser pueden ser hasta unos cien milivatios.
“Estos dispositivos son extremadamente peligrosos y no son aptos para la venta al público”.

Qué dicen los médicos?
La enfermedad de Fahd, un oftalmólogo Consultor en el Royal Hallamshire Hospital de Sheffield, dice que cualquier rayo láser tiene el potencial de distraer y molestar a un piloto.
Sin embargo, los láseres tendría que ser extremadamente de laser 50000mW portable defensa gran alcance para cegar a alguien a 1.300 pies (396m).
Señor Quhill trata de un piloto cuyo ojo fue herido por un laser, que sospecha fue mil veces más poderosa que las guías recomiendan varios. Lo dejó “flash ciego” y sin poder ver durante 45 minutos. El piloto también ha sufrido daños permanentes a la vista, aunque él conservó su vista.
“Fue suficiente para causar un daño a la retina. Si el ángulo hubiera sido diferente podría haber le dejó ciego,”añadió.
Él también ha tratado a 10 niños que han sufrido daños permanentes rayo laser casero super potente después de vigas se brillaban en sus ojos, de plumas muy por encima de la pauta 1wM.
La mayoría fueron encontrada para ser 40-100 tiempo más poderosas que las recomendadas, agregó Señor Quhill.

comprar Laser 50000mW

Qué tan fácil son de?
Bolígrafos láser no son ilegales en el Reino Unido y están ampliamente disponibles en línea, cuesta desde £20 y £500. Las que venden en el Reino Unido se clasifican con arreglo a las normas de seguridad vigentes.
Sin embargo, se pueden importar lasers más fuerte a través de internet. Un sitio web basado en Corea del Sur ofrece a enviar lo “del mundo más poderoso láser de mano” para el Reino Unido, a partir de $199 (£137).
Según David Taylor, de nacional policía aire servicio (PNAS), es “muy fácil” para recoger a láseres en internet que son unas 5.000 veces más potentes que la fuerza de un puntero de salón de clases típico.

http://laserpotente.seesaa.net/article/441374939.html

2016年7月11日

10000mW laser enfoque comprar

Filed under: 10000mW laser enfoque — タグ: — potentelaser @ 1:24 PM

No apunte el precio puntero laser profesional hacia la cabeza de una persona. Esto es para evitar que la viga en sus ojos, posiblemente causando daño de ojo. Recuerde que la gente puede moverse inesperadamente, así que mantenerse lejos de sus cabezas es una buena idea.

Mantener lejos de extraños

Además, no brillar un láser en o cerca de un desconocido. Esto es molesto, por lo menos. Puede trastornar, viendo el punto puede crear miedo que una persona está siendo dirigida por una mirilla láser. Este abuso crea una mala imagen para punteros láser.

En los deportes, ha habido casos de “patanes de láser” que tienen como objetivo láser en players sport en un estúpido intento de interrumpir el juego. Hace falta decir esto es inaceptable y es ilegal. Es este tipo de comportamiento que provoca al público a apoyar la prohibición de punteros láser.

Por qué rayos láser puede causar daño de ojo

Luz de un puntero laser 532nm 300mW se concentra en un haz estrecho. Si dirigidas a ojos de una persona de cerca, la mayoría o toda la luz pasa a través de la pupila. La luz concentrada ya más es enfocada por la lente en un punto (“difracción limitada”) sostenido en la retina.

La densidad de energía de un láser de 1 MW, enfocado a un punto, es más brillante que el área equivalente de la superficie del sol. Esto puede causar un cambio (daño) a la retina, si el láser se queda en un punto durante unos segundos. Por ello, en algunos países como el Reino Unido, punteros láser son limitada a 1 MW o menos.

Afortunadamente, las personas tienen un “reflejo del centelleo” donde la luz brillante causa parpadeo o movimiento de la luz. Porque el reflejo de parpadeo limita automáticamente el tiempo de exposición, láseres con una potencia menos de unos 5 milivatios generalmente se consideran seguros para el público. En los Estados Unidos, potencia laser astronomico se permiten si son milivatios 5 o menos. Según la U.S. Food y Drug Administration (FDA), a partir de abril de 2012 no han nunca recibieron un informe de lesiones en los ojos de la exposición momentánea a punteros por debajo de 5 milivatios del laser.

Asimismo, tres expertos de ojo U.K. escribieron en abril de 2016 que “.. .laser punteros, plumas o llaveros, si se utiliza adecuadamente no son un peligro de ojo y aunque utiliza inadecuadamente no causará daño de ojo permanente. Esta declaración ha sido apoyada por el hallazgo de que hasta recientemente no lesiones irreversibles del ojo había sido divulgado por un período de casi 15 años sean causados por deliberada y prolongada observación de 10000mW laser enfoque . Durante este período de tiempo punteros han sido libremente disponibles con una 500 000 estimada para c1.2 millones apuntadores en circulación”. (Cabe señalar que esta declaración es válida sólo para láseres de bajo de 5 milivatios. En el mismo artículo dijo que más de 150 lesiones oculares permanentes han ocurrido en el Reino Unido por el mal uso de láseres de potencia consumidor superiores.)

Deliberada mirando un haz bajo 5 miliwatios puede causar puntos ciegos; Esto ha sucedido a gente borracha o estúpida. FDA ha oído hablar de los daños causados cuando una persona intencionalmente miró fijamente en la viga por un período prolongado de tiempo.

Un joven de UK había dirigido deliberadamente un puntero láser en los ojos. Esto es lo que pasó con su ojo izquierdo, como se informó aquí.

Láser de potencia más aumenta, la posibilidad de lesión de ojo aumentos. Incluso parpadear no puede ayudar. Por encima de aproximadamente 10 a 20 milivatios para láseres de onda continua visibles, incluso un golpe directo accidental en un ojo en la gama cercana (donde todo el rayo entra en la pupila) podría causar daño retiniano. Si la persona estaba mirando directamente al laser, la quemadura será en el centro de la visión de una persona. En casos extremos de daños oculares, visión central podría ser casi totalmente perdida, y la persona se vuelve ciega de ese ojo.

Puntero Laser 5000mW

Cuanto más una persona es de la fuente de laser y cuanto menor sea el tiempo que la luz láser en el ojo, la menos posibilidad de lesiones oculares. Por esta razón un láser de mano que puedan revienta globos, encender cigarrillos o causar lesiones a la vista instantánea a corta distancia, probablemente no sería capaz de provocar lesiones en los ojos incluso menor a un piloto vuela una aeronave. Ojo del piloto está mucho más lejos (un rayo láser extendió con la distancia, así que no que toda la luz entra en la pupila del piloto). También, es difícil toma un láser en un objetivo en movimiento, por lo que el tiempo de exposición puede ser breve (parpadea el piloto ve brillante en lugar de una luz constante).

FDA publicó una notificación de seguridad de diciembre de 2010 declarando “Láseres que emiten más de 5mW de potencia de salida pueden causar lesiones irreversibles a los ojos de gravedad creciente con mayor potencia”. FDA señaló que “aunque ilegal y potencialmente peligroso, son cada vez más disponibles en Internet y en tiendas. La FDA quiere que los consumidores conscientes que no deben comprar estos láseres para sí mismos o como regalos para otros”. Peligros infrarrojos invisibles Además de luz visible, algunos punteros láser verde también emiten luz (IR) infrarroja invisible. Esto es más común en los lasers baratos, mal construidas donde no se utiliza un filtro IR por ahorrar unos pocos centavos. Esto puede conducir a un peligro literalmente invisible. Por ejemplo, un láser por una agencia del gobierno de Estados Unidos tenía una tenue luz verde visible mientras que la salida de 20 mW de IR (cuatro veces el US límite legal). Para más información sobre este riesgo de ojo y sobre cómo poner a prueba sus propios lasers verdes de luz IR, ver esta noticia. Hacer estallar el globo de láser es también riesgo de quemaduras Punteros láser de mayor potencia también pueden ser riesgo de quemaduras. Si un puntero puede pop globos, como algunos en la gama de 250 milivatios puede, entonces podría causar quemaduras en la piel similares a caliente la cera y por supuesto sería un peligro grave en los ojos. No apuntar el láser a las personas Hay muchos factores de riesgo. En general, más potente el láser, más una persona es a la viga, y más el permanece en la misma zona del ojo, mayor será la posibilidad de daño ocular. Mientras que lesiones en los ojos de láseres son raros, los rayos láser deben tratarse como potencialmente peligroso. Por esta razón, mantenga cualquier rayo láser de la cabeza y los ojos de una persona.

Older Posts »

Powered by WordPress